Použité suroviny receptu Grilovaný kapr se zeleninou a mladými bramborami:
4 porce kapra
| 4 rajčata
| 250 g hráškových lusků
| 20 g oleje
| bazalka
| portské víno
| 20 g Flory
| citron
| pepř
| 1/2 kg mladých brambor
| řapíkatý celer
| šafrán
| 10 g Flory s vlákninou
Postup přípravy receptu Grilovaný kapr se zeleninou a mladými bramborami:
Filety rozdělíme na porce, osolíme, zakápneme citronem a okořeníme bazalkou. Pečeme na grilu na alobalu. Na oleji orestujeme spařená rajčata nakrájená na měsíčky spolu s hráškovými lusky. Osolíme, přidáme pepř a bazalku. Krátce prohřejeme, přidáme víno a Floru. Omáčku přeléváme přes kapra. Podáváme s loupanými brambůrkami vařenými s šafránem. Přimícháme nakrájený řapíkatý celer.
Fotky receptu Grilovaný kapr se zeleninou a mladými bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!