Vložil: | Uuu |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 24 |
|
|
Použité suroviny receptu Grilovaný plátek z kachních foie gras s pečeným fíkem na koňaku rémy martin a hnědém cukru, salátek z malin a borůvek marinovaných v aceto balsamico:
80 g kachních jater
| 10 g malin
| 10 g borůvek
| 0,05 dcl aceto balsamico
| 1 ks čerstvý fík
| 10 g hnědého cukru
| cibulové klíčky
| koňak
| sůl
| pepř
| (bylinky)
Postup přípravy receptu Grilovaný plátek z kachních foie gras s pečeným fíkem na koňaku rémy martin a hnědém cukru, salátek z malin a borůvek marinovaných v aceto balsamico:
Čerstvé fíky na povrchu nařízneme, posypeme cukrem a dáme péct do trouby při 180° na 8 minut, zakápneme koňakem a necháme odležet. Smícháme maliny, borůvky, aceto balsamico a cibulové klíčky a vše necháme v chladu odležet. Játra nakrájíme na 1 cm silné plátky, osolíme a opepříme. Vložíme na rozpálenou pánev a opečeme z každé strany 1 minutu. Hotové plátky servírujeme na talíř se salátem, zapečeným fíkem a ozdobené bylinkami.
Fotky receptu Grilovaný plátek z kachních foie gras s pečeným fíkem na koňaku rémy martin a hnědém cukru, salátek z malin a borůvek marinovaných v aceto balsamico:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!