Použité suroviny receptu Grilovaný vepřový jazyk s medovou hořčicí:
1 zelená chilli paprička
| 8 lžic dijonské hořčice
| 3 lžičky medu
| 800 g uzeného vepřového jazyka
| 3 lžíce sádla nebo výpeku ze slaniny
Postup přípravy receptu Grilovaný vepřový jazyk s medovou hořčicí:
Chilli papričku očistíme, zbavíme jader a nasekáme nadrobno. Dijonskou hořčici rozmícháme s medem a usekanou papričkou. Poté medovou hořčicí uložíme alespon na půl hodiny do ledničky proležet. Jazyky spaříme a necháme okapat. Poté je oloupeme a nakrájíme na 1cm silné plátky. Plátky jazyka potřeme po obou stranách rozpuštěným sádlem a na rozehřátém grilu opečeme dozlatova. Podáváme s vychlazenou medovou hořčicí a toasty.
Fotky receptu Grilovaný vepřový jazyk s medovou hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!