Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.07. 2024
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaný žralok s italským nádechem

fotka Grilovaný žralok s italským nádechem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Grilovaný žralok s italským nádechem:

4 steaky ze žraloka  | 100 ml červeného vinného octa  | 100 ml olivového oleje  | 1 lžička sušené bazalky  | 1 lžička oregana  | 1 lžička tymiánu  | 2 stroužky česneku

Postup přípravy receptu Grilovaný žralok s italským nádechem:

Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraločí maso naložíme na hodinu do marinády a poté je grilujeme 2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa.
Podáváme s pečenými bramborami.


Fotky receptu Grilovaný žralok s italským nádechem:

Grilovaný žralok s italským nádechem
Fotky vložil: monkee 
Hodnocení receptu Grilovaný žralok s italským nádechem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !