| Vložil: |  LudmilaJas |  
    | Porcí: | 4 |  
    | Doba přípravy: |  50 min |  
    | Hodnocení: |  Žádné hodnocení  |  
    | Počet hodnocení: |  0  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Gruzínská telecí játra:
500g jater
 | 50g oleje
 |  sůl,pepř
 | 8 vajec
 | 2velké cibule
 | 4menší rajčata
 | 60g másla
Postup přípravy receptu Gruzínská telecí játra:
Játra nakrájíme na silnější hranolky a rychle opečeme na teflonové pánvi na oleji.Osolíme,opepříme a vložíme do vymazaných ohnivzdorných misek.Do každé misky vyklepeme 2 vejce,na ně položíme na polovinu misky syrovou cibuli nakrájenou na kolečka  a na druhou stranu misky plátky rajčat.Na to dáme drobné kousky másla a v horké troubě rychle zapečeme.Podáváme s brambory. 
 
Fotky receptu Gruzínská telecí játra: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!