Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gruzínská telecí játra

fotka Gruzínská telecí játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Gruzínská telecí játra:

500g jater  | 50g oleje  |  sůl,pepř  | 8 vajec  | 2velké cibule  | 4menší rajčata  | 60g másla

Postup přípravy receptu Gruzínská telecí játra:

Játra nakrájíme na silnější hranolky a rychle opečeme na teflonové pánvi na oleji.Osolíme,opepříme a vložíme do vymazaných ohnivzdorných misek.Do každé misky vyklepeme 2 vejce,na ně položíme na polovinu misky syrovou cibuli nakrájenou na kolečka a na druhou stranu misky plátky rajčat.Na to dáme drobné kousky másla a v horké troubě rychle zapečeme.Podáváme s brambory.


Fotky receptu Gruzínská telecí játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gruzínská telecí játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !