Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Gruzínská telecí játra:
500g jater
| 50g oleje
| sůl,pepř
| 8 vajec
| 2velké cibule
| 4menší rajčata
| 60g másla
Postup přípravy receptu Gruzínská telecí játra:
Játra nakrájíme na silnější hranolky a rychle opečeme na teflonové pánvi na oleji.Osolíme,opepříme a vložíme do vymazaných ohnivzdorných misek.Do každé misky vyklepeme 2 vejce,na ně položíme na polovinu misky syrovou cibuli nakrájenou na kolečka a na druhou stranu misky plátky rajčat.Na to dáme drobné kousky másla a v horké troubě rychle zapečeme.Podáváme s brambory.
Fotky receptu Gruzínská telecí játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!