Použité suroviny receptu Gruzínské kuličky ze skopového masa:
60 dkg skopového masa
| 1 lžíce vody
| 3 dkg oleje
| 3 dkg cibule
| 5 dkg rajčatového protlaku
| dle chuti: pepř, zázvor, sůl a čerstvý kopr
| dle potřeby: hl. mouka
Postup přípravy receptu Gruzínské kuličky ze skopového masa:
Z masa odstraníme tuk, umeleme ho, promícháme se lžící vody, osolíme, opepříme, přidáme zázvor a hmotu dobře propracujeme. V dlaních tvarujeme malé kuličky, obalíme je v mouce a opepečeme na oleji. Podlijeme horkou vodou a do šťávy přidáme protlak a dusíme doměkka. Jednotlivé porce posypeme nakrájeným koprem a podáváme.
Fotky receptu Gruzínské kuličky ze skopového masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!