Použité suroviny receptu Gruzínské sekané bifteky:
1/2 kg mletého masa
| sůl
| pepř
| petrželka
| 1 lžíce oleje
| plátky slaniny
| 30 g slaniny
| rajčata
Postup přípravy receptu Gruzínské sekané bifteky:
Míchané vepřové a hovězí mleté maso osolíme, opepříme. Přidáme sekanou petrželku. Utvoříme hmotu, z níž tvarujeme bochánky, jež klademe do pekáče se lžící oleje. Na každý položíme plátek slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky a poklademe do pekáče. V troubě asi 5 min. prudce pečeme. Pak přidáme na kolečka nakrájená rajčata a pečeme asi ještě 10 min.
Fotky receptu Gruzínské sekané bifteky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!