Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gruzinský rožeň

fotka Gruzinský rožeň
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Gruzinský rožeň:

50 g oleje  | 20 g soli  | 1 g pepře  | 750 g vepř. kýty  | 500 g cibule  | 750 g hovězí svíčkové

Postup přípravy receptu Gruzinský rožeň:

Svíčkovou a vepřovou kýtu rozkrájíme přes vlákno na úhledné stejně velké kousky (6 na jednu porci). Maso vložíme do nádoby, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, proložíme cibulí nakrájenou na kolečka a necháme v chladu na pár hodin odležet.
Po odležení napícháme oba druhy masa střídavě s cibulí na kovovou jehlu nebo špejli. Gruzinský rožeň grilujeme nebo pečeme v troubě.
Gruzinský rožeň podáváme s brambory upravenými na jakýkoliv způsob. Nebo můžeme jako přílohu zvolit pečivo.


Fotky receptu Gruzinský rožeň:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gruzinský rožeň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice