Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš z čerstvých hub

fotka Guláš z čerstvých hub
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 107

Použité suroviny receptu Guláš z čerstvých hub:

1 lžíce hl. mouky  | 1 lžíce papriky sladké  | 1 lžíce vegety  |  sůl  | 1/2 masoxu  |  olej  | 2 šunkové klobásy  | 1 kg hub  | 2 cibule  |  pepř

Postup přípravy receptu Guláš z čerstvých hub:

Cibuli a česnek oloupeme a jemně posekáme. Houby očistíme a pokrájíme.

Rozehřejeme si olej a zpěníme na něm cibuli a česnek. Přidáme papriku, připravené houby a orestujeme. Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme doměkka. Zatím si pokrájíme klobásu na kolečka.

Základ na houbový guláš zaprášíme moukou, opět podlijeme vývarem, přidáme kolečka klobásky, vegetu a na mírném ohni vaříme asi 20 minut.

Houbový guláš pepříme až na talířích a to čerstvě mletým pepřem. Houbový guláš podáváme s tmavým pečivem.


Fotky receptu Guláš z čerstvých hub:

Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Guláš z čerstvých hub
Fotky vložil: jessynka,evabel 
Hodnocení receptu Guláš z čerstvých hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !