Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 140 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Guláš z irské hospody:
500 g jehněčího masa
| 200 g cibule
| 200 g zelených fazolek
| 200 g mrkve
| 500 g brambor
| 230 g hub
| 1 lžička kmínu
| sůl
| pepř
| mletá paprika
| 1,5 hrnku vývaru z masa
| 2 lžíce másla
| petrželka
Postup přípravy receptu Guláš z irské hospody:
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na kolečka, fazolky pokrájíme na kousky, mrkev na kolečka a houby na plátky. Troubu předehřejeme na 175 °C. Do hrnce poskládáme maso, přidáme zeleninu, osolíme a opepříme, posypeme paprikou, přisypeme kmín. Zalijeme vývarem. Dusíme v troubě 2 hod. Nakonec zjemníme máslem a zdobíme petrželkou.
Fotky receptu Guláš z irské hospody:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!