1 kg úhoře
| 200 g cibule
| 100 ml olivového oleje
| 2 chili papričky
| 2 lžičky rajského protlaku
| 100 ml vinného octa
| 2 bobkové listy
| 3 stroužky česneku
| lžíce zelené petrželky
| trochu soli
| trochu pepře
Postup přípravy receptu Guláš z úhoře:
Cibulku nasekanou nadrobno osmahneme na oleji dozlatova, přidáme na podkovy nakrájeného úhoře a papričky, lehce posolíme a dusíme dokud se nevypaří voda. Pak přidáme rajský protlak, bobkový list, ocet, podlijeme trochou vody a na mírném plameni dusíme přibližně 20 minut. Na konci přidáme nadrobno nasekaný česnek a petrželku a ještě chvilku podržíme na ohni.
Fotky receptu Guláš z úhoře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!