Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Gulášová polévka ze skopového

fotka Gulášová polévka ze skopového
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Gulášová polévka ze skopového:

200 g skopového masa bez kostí  | 40 g slaniny  | 1 velká cibule  | 1 malý kousek mrkve, celeru, petržele  | 400 g brambor  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | dle chuti: paprika (sladká i pálivá), kmín, česnek, sůl  | 1,5 vody  | 2 lžíce sterilovaného leča nebo 1 rajče a 1 paprika

Postup přípravy receptu Gulášová polévka ze skopového:

Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, zpěníme na ní drobně pokrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Když se maso vysmaží do tuku, vmícháme nakrájenou zeleninu, osmahneme ji, zaprášíme větší dávkou mleté papriky, po zpěnění přidáme rajčatový protlak, smažíme ještě půl minuty, potom vše zalijeme vařící vodou a vaříme. Když je maso téměř měkké, přidáme brambory pokrájené na drobné kostičky, sůl, kmín, lečo, utřený česnek a vaříme, až maso i brambory změknou.



Fotky receptu Gulášová polévka ze skopového:

Gulášová polévka ze skopového
Gulášová polévka ze skopového
Fotky vložil: piskotik 
Hodnocení receptu Gulášová polévka ze skopového
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !