Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![4.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Gulášová polévka ze skopového:
200 g skopového masa bez kostí
| 40 g slaniny
| 1 velká cibule
| 1 malý kousek mrkve, celeru, petržele
| 400 g brambor
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| dle chuti: paprika (sladká i pálivá), kmín, česnek, sůl
| 1,5 vody
| 2 lžíce sterilovaného leča nebo 1 rajče a 1 paprika
Postup přípravy receptu Gulášová polévka ze skopového:
Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, zpěníme na ní drobně pokrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Když se maso vysmaží do tuku, vmícháme nakrájenou zeleninu, osmahneme ji, zaprášíme větší dávkou mleté papriky, po zpěnění přidáme rajčatový protlak, smažíme ještě půl minuty, potom vše zalijeme vařící vodou a vaříme. Když je maso téměř měkké, přidáme brambory pokrájené na drobné kostičky, sůl, kmín, lečo, utřený česnek a vaříme, až maso i brambory změknou.
Fotky receptu Gulášová polévka ze skopového:
Fotky vložil: piskotik