400 g hovězí svíčkové
| 100 g libové anglické slaniny
| 100 g husích jater
| 2 ks cibule
| 2 ks rajčata
| 100 g papriky
| 100 g čerstvých žampionů
| sůl
| 1 lžička grilovacího koření
| 2 lžíce oleje
Postup přípravy receptu Gurmánské špízy:
Hovězí maso, slaninu, játra a zeleninu nakrájíme na plátky a s kloboučky žampionů střídavě napichujeme na jehly nebo špejle. Špízy osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a v chladu necháme 4 hodiny odležet. V rozehřátém grilu pak špízy ze všech stran grilujeme za občasného potírání olejem. Gurmánské špízy podáváme s bagetou a salátem.
Fotky receptu Gurmánské špízy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!