Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hajdarábádská sekaná

fotka Hajdarábádská sekaná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hajdarábádská sekaná:

500 g mletého masa  | 100 g másla nebo oleje  | 4 cibule  | 1 zelená paprika  | hrstka zelené petrželky  | 4 stroužky česneku  | 1 lžička mletého zázvoru  | 1/2 lžičky chilli  | 1/2 lžičky mletého pepře  | 1 lžička tlučeného kmínu  | špetka skořice  | 1 lžíce kečupu  | 1 lžíce worcesterské omáčky  |  sůl

Postup přípravy receptu Hajdarábádská sekaná:

Cibule nadrobno nakrájíme. Polovinu osmažíme na tuku dozlatova. Všechny ostatní ingredience pečlivě promícháme - zelenina je nadrobno nasekaná nebo rozemletá - a zformujeme do šišky. Vložíme na osmaženou cibulku, podlijeme a ve vyhřáté troubě pečeme. Masovou směs můžeme také rozložit po pekáči a péci naplocho. Podáváme s brambůrkami.


Fotky receptu Hajdarábádská sekaná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hajdarábádská sekaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !