Použité suroviny receptu Halibut v sezamovém kabátku:
4 porce halibuta
| 100 s sezamu
| 2 vejce
| z 1/2 citronu šťáva
| 2 lžíce hladké mouky
| dle chuti: sůl a barevný drcený pepř
| na ozdobu: citron
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Halibut v sezamovém kabátku:
Halibuta omyjeme, osušíme, zakápneme citronem, osolíme, opepříme a necháme půl hodiny odpočinout v lednici. Pak ryby obalíme v hl. mouce, protáhneme je rozšlehanými vejci a nakonec obalíme v sezamu. V pánvi rozpálíme olej a ryby z obouch stran usmažíme dozlatova. Na talíři ozdobte dílkem citronu.
Fotky receptu Halibut v sezamovém kabátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!