Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanácká klechtanka

fotka Hanácká klechtanka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hanácká klechtanka:

0,7 l sklenice sterilovaného nebo kysaného zelí  | 1,5 l vody  | 0,5 l mléka  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 bobkové listy  | 1 vejce  |  mletý pepř  | 300g brambor

Postup přípravy receptu Hanácká klechtanka:

Zelí ocedíme, dáme do hrnce a zalejeme vodou. Osolíme, přidáme bobkový list, kmín, podle chuti přisladíme a dáme vařit. Jakmile je zelí uvařené, rozkvedláme mouku v mléce (smetaně) a vlejeme na zelí. Povaříme a na závěr přidáme rozkvedlané vejce. A nyní to nejdůležitější pro správnou chuť. Na talíře nasekáme podle chuti brambory (musí být uvařeny zvlášť zásadně ve slupce), zalejeme polévkou a bohatě posypeme pepřem nejlépe čerstvě umletým.



Fotky receptu Hanácká klechtanka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hanácká klechtanka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !