2 cibule
| 3 stroužky česneku
| 4 rajčata
| 1 kg zeleninové směsi
| 3 lžíce olivového oleje
| 250 ml bílého vína
| 750 g zeleninového vývaru
| sůl, pepř
| 500 g plátků pstruha
| šťáva z 1 citronu
| 300 g pesta
Postup přípravy receptu Minestrone se pstruhem:
Cibuli a česnek najemno nasekáme. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a dáme na něj zesklovatět cibuli a česnek. Přidáme zeleninu a rajčata. Krátce podusíme. Přilijeme víno a vývar. Osolíme a opepříme. Polévku vaříme asi 15 minut. Plátky pstruha nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou a mírně osolíme. Pstruha vložíme do polévky a necháme asi 5 minut táhnout. Polévku podáváme s pestem.
Fotky receptu Minestrone se pstruhem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!