Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanácký biftek

fotka Hanácký biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Hanácký biftek:

4 plátky vepřové krkovičky  | 150 g šunkového salámu  | 150 g anglické slaniny nebo uzeného boku  |  sůl  |  pepř  |  grilovací koření  |  špetka chilli omáčky  | 1 sklenice zeleninového leča bez klobásy  | 300 g tvrdého sýra  | 1 ks šlehačka  |  olej

Postup přípravy receptu Hanácký biftek:

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a jemně potřeme chilli omáčkou. Dle chuti můžeme posypat také gril. kořením. Plátky masa poklademe na vymazaný pekáč a na každý z nich položíme 3 kolečka salámu a 3 plátky anglické slaniny. Takto připravené maso zalijeme sklenicí zeleninového leča, posypeme hrubě nastrouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a při teplotě 180°C necháme hanácký biftek asi 50 min. dozlatova péci. Během pečení s pokrmem nic neděláme. Jako příloha se hodí opékané brambory, rýže, bramborová kaše.


Fotky receptu Hanácký biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hanácký biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !