Postup přípravy receptu Hanoiská voňavá polévka:
Rozkrojit cibuli napůl a ogrilovat ji pod horkým grilem, až je zkaramelizovaná a tmavě hnědá. Nakrájet maso na dušení na velké kostky a vložit ho do velkého hrnce, přidat cibuli, zázvor, badyán, bobkový list, hřebíčky, fenykl a skořici. Přidat 3l vody, přivést do varu, snížit teplotu a pomalu vařit po 2-3 hodiny. Sem tam sejmout povrchní šum a tuk z masa. Pomocí děrované sběračky vyjmout maso a když vychladlo, tak ho nakrájet na malé kousky. Přelít vývar přes síto a vrátit ho do hrnce, společně s masem. Přivést znovu do varu a ochutit rybí omáčkou, limetovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Nakrájet svíčkovou na nesmírně tenké plátky a zchladit je do doby upotřebení. Uvařit nudle podle návodu na balení do měkka. Slít je a rozdělit do individuálních misek. Rozdělit jemně nakrájenou svíčkovou do misek na nudle a nalít nahoru horký vývar. Ozdobit zeleným koriandrem a limetovými dílky.