Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hejk se zeleninou:
4 porce hejka
| 1 kedlubna
| 250 g brokolice
| 1 pórek
| 1 červená cibule
| 1 lžíce oleje
| 30 g másla
| 1/2 citronu
| 1/2 lžičky tymiánu
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Hejk se zeleninou:
Maso potřeme citr. šťávou, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Vložíme je do zapékací mísy vymazané olejem. Přidáme k nim nakrájený pórek a na měsíčky nakrájenou cibuli. Mísu vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme zakryté 15 min. Pak rybu odkryjeme a pečeme ji 5 min. Na čtvrtky nakrájené kedlubny uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak přidáme brokolici a vše dovaříme. Na talíře rozdělíme brokolici, přidáme rybu se zeleninou a přelijeme máslem.
Fotky receptu Hejk se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!