Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hergma - tuniská polévka

fotka Hergma - tuniská polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Hergma - tuniská polévka:

100 g bílých fazolí  | 200 g hovězího masa  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 středně velké cibule  | 5 stroužků česneku  | 200 g drcených rajčat v konzervě  |  drcené sušené feferonky (jen špetka)  | 1 lžíce mletého zázvoru  | 1 lžíce vinného octa  |  sůl  |  pepř  |  sušené chilli papričky  |  minirajčátka  |  petrželka na ozdobení

Postup přípravy receptu Hergma - tuniská polévka:

Bílé fazole namočíme na noc do studené vody. Druhý den na olivovém oleji zprudka opečeme na kostky nakrájené maso. Poté je vyjmeme a na výpeku orestujeme cibuli a česnek. Přidáme drcená rajčata, feferonky, zázvor a ocet, vše promícháme a přivedeme k varu. Maso vrátíme do hrnce, přilijeme vodu a vše ještě dusíme. Asi po půl hodině vsypeme do směsi fazole a vaříme ještě zhruba hodinu. Hotovou polévku dochutíme podle chuti solí a pepřem, ozdobíme minirajčátky, chilli papričkami, lístečky petrželky a podáváme.


Fotky receptu Hergma - tuniská polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hergma - tuniská polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !