Použité suroviny receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:
2 balení hermelínu ( může být i ochucený)
| 150 g eidamu v celku
| 50 g balkánského sýra
| špetka provensálského koření
| špetka oregána
| na obalení hladká mouka
| strouhanka
| 2 vejce
| 1 menší uzené kuřecí stehno
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:
Na struhadle nastrouháme všechny druhy sýry najemno - hermelín nahrubo - rozpustí se líp. Přidáme koření, 1 vejce, najemno nakrájené kuřecí maso, promícháme v tuhou hmotu. Z připravené směsi tvarujeme koule v průměru tak 5-8centimetrů a obalíme v trojobalu - mouka+vejce+strouhanka.
Smažíme dozlatova, ne dlouho, potom koule protýkají, a jako příloha jsou vhodné americké brambory a zeleninová obloha - dobrou chuť:-)
Fotky receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!