Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem

fotka Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:

2 balení hermelínu ( může být i ochucený)  | 150 g eidamu v celku  | 50 g balkánského sýra  | špetka provensálského koření  | špetka oregána  | na obalení hladká mouka  |  strouhanka  | 2 vejce  | 1 menší uzené kuřecí stehno  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:

Na struhadle nastrouháme všechny druhy sýry najemno - hermelín nahrubo - rozpustí se líp. Přidáme koření, 1 vejce, najemno nakrájené kuřecí maso, promícháme v tuhou hmotu. Z připravené směsi tvarujeme koule v průměru tak 5-8centimetrů a obalíme v trojobalu - mouka+vejce+strouhanka.

Smažíme dozlatova, ne dlouho, potom koule protýkají, a jako příloha jsou vhodné americké brambory a zeleninová obloha - dobrou chuť:-)


Fotky receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelínové karbanátky s uzeným stehnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !