Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hessova remoska

fotka Hessova remoska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hessova remoska:

800 g vepřového z kýty nebo plecka  |  olej  | 2 papriky  | 2 baklažány  | 2 rajčata  |  sůl  | 20 dkg sýra  |  těsto na palčinky (vejce, mléko, mouka)

Postup přípravy receptu Hessova remoska:

Vepřové maso nakrájíme na úhledné malé kousky a prudce orestujeme na oleji v remoskové míse, přidáme papriky zbavené jádřinců a nakrájené na proužky, oloupané a nakrájené baklažány nebo cukýny, rajčata. Vše osolíme a zalijeme palačinkovým těstem. Remosku přiklopíme a zahříváme shora (samotná remoska), ale i ze zdola (remoska je stále na sporáku). Po chvíli přidáme pár plátků tvrdého sýra a dopečeme.


Fotky receptu Hessova remoska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hessova remoska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !