800 g vepřového z kýty nebo plecka
| olej
| 2 papriky
| 2 baklažány
| 2 rajčata
| sůl
| 20 dkg sýra
| těsto na palčinky (vejce, mléko, mouka)
Postup přípravy receptu Hessova remoska:
Vepřové maso nakrájíme na úhledné malé kousky a prudce orestujeme na oleji v remoskové míse, přidáme papriky zbavené jádřinců a nakrájené na proužky, oloupané a nakrájené baklažány nebo cukýny, rajčata. Vše osolíme a zalijeme palačinkovým těstem. Remosku přiklopíme a zahříváme shora (samotná remoska), ale i ze zdola (remoska je stále na sporáku). Po chvíli přidáme pár plátků tvrdého sýra a dopečeme.
Fotky receptu Hessova remoska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!