Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.05. 2021
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hokejová buchta

fotka Hokejová buchta
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hokejová buchta:

Těsto:  | 4 celá vejce  | 250 g cukru  | 1dcl oleje  | 1dcl mléka  | 250 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1/2 l mléka  | 1 vanilkový puding  |  Poleva:  | 2 zakysané smetany  | špetka skořice  | 50g cukru

Postup přípravy receptu Hokejová buchta:

Vejce s cukrem ušleháme a pak přidáme ostatní přísady vše zamícháme, vylijeme na pekáč a ještě nepečeme. Uvaříme vanil. puding z 1/2 l mléka a horký vlijeme cik-cak do připraveného těsta. Dáme péct. Vlažný moučník potřeme směsí na polití a posypeme skořicí. Obměny: může být místo vanil. pudingu čokoládový. A do těsta před pečením se může přidat nakrájené ovoce, buchta byla dobrá s broskvemi a s banány.



Fotky receptu Hokejová buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hokejová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !