Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Holandská vejce

fotka Holandská vejce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Holandská vejce:

8 ks vajec  | 300 g uzeného masa  |  tvrdý sýr  | 2 ks žloutky  | 1 ks kysaná smetana

Postup přípravy receptu Holandská vejce:

Vejce nakrájíme na plátky. Uzené maso nakrájíme na kostičky. Do vymazaného pekáče dáme vrstvu vaječných plátků, posypeme polovinou uzeného masa, polovinou sýra, polejeme polovinou smetany, rozmíchanou se 2 žloutky a uložíme opakovaně další vrstvu. Dáme do trouby a krátce zapečeme.


Fotky receptu Holandská vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holandská vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !