Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Holoubci:
300 g hovězího
| 300 g vepřového
| 1 kelímek rýže
| pepř, kmín, červené paprika
| hrst zelí
| cibule, sádlo, sůl
Postup přípravy receptu Holoubci:
Zelí rozebereme na listy a namočíme ve vodě, aby zkřehly. Maso umeleme, promícháme s rýží, přidáme cibuli osmaženou na sádle, peř, kmín a sůl a dobře promícháme. Kousky masové směsi balíme do zelných listů. Na dno nádoby dáme zbylé zelné listy, na ně klademe závitky. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a papriku a vaříme. Holoubci se podávají s vařenými brambory.
Fotky receptu Holoubci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!