Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.09. 2025
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holub na divoko

fotka Holub na divoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Holub na divoko:

2 holubi  |  mletý jalovec  | 80 g másla  | 50 g slaniny  |  celer, mrkev, kořenová petržel, cibule  |  pepř, nové koření, bobkový list, tymián  | trocha mouky  |  citronová šťáva  | trocha cukru  |  malinová nebo rybízová zavařenina  |  červené víno

Postup přípravy receptu Holub na divoko:

Vykuchané holuby osolíme a vytřeme je uvnitř máslem, smíchaným s mletým jalovcem. Pak do nich vložíme očištěné vnitřnosti, tzn. srdce, játra, žaludek, svážeme je a na prsíčkách prošpikujeme. Nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli necháme zarůžovět na másle se slaninou, přidáme do ní maso, které okořeníme, podlijeme vývarem a pod pokličkou udusíme do měkka. Holuby potom vyndáme a rozpůlíme. Šťávu zaprášíme, podusíme, zalijeme vývarem, přidáme citrónovou šťávu, cukr a trochu malinové či rybízové zavařeniny a povaříme ji. Pak omáčku procedíme na holuby, přidáme červené víno a maso necháme ještě krátce povařit. Podáváme s noky.


Fotky receptu Holub na divoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holub na divoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !