Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Honzíku vyskoč

fotka Honzíku vyskoč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Honzíku vyskoč:

500GR MLETÝ CUKR  | 5 žloutků  | 1kávová lž. amonium  | 3 polévkové lž. hladké mouky

Postup přípravy receptu Honzíku vyskoč:

Žloutky utřeme s 250 gr cukru do pěny(dělám to šlehačem) přidáme amonium a necháme 1hodinu stát a za tu hodinu asi 4x promíchat. Pak přidat zbytek cukru a mouku a promíchat. Těsto po částech dej na pomoučený vál a vyválej (jak na linecké) a vykrajuj různé tvary. Pect na 150C jak těsto vyskočí ještě chvíli nechat v troubě, ale at zůstane bílé. Je to rakvičkové těsto, ale jednodušší na udělání. MOC DOBRÉ


Fotky receptu Honzíku vyskoč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Honzíku vyskoč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Honzíku vyskoč
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tak se podívejte na tento recept kdo má rád rakvičky určitě potěší Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to je něco jako kypřící prášek prodává se to v drogerii moc se omlouvám za tak pozdní odpověd promiň
Obrázek uživatelky
profil
tak to jsem ráda já se poprvé taky bála ,ale nikdo už si vánoce a oslavu nedokáže představit bez honzíků dělám to ze dvou dávek nejmíň SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Recept jsem dělala s obavou, ale je fantastický, všem moc chutná.
Obrázek uživatelky
profil
amonium je něco jako kypřící prášek ,ale bude to trochu smrdět ale při vychladnutí to bude dobré já už to peču několik víc jak 10let a žiju

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles