Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Horké malinové suflé:
250 g čerstvých malin
| 4 bílky
| 10 g másla
| 100 g krupicového cukru
| 2 vanilkové cukry
| 1 lžíce třešňové pálenky
| 1 kelímek smetany ke šlehání
| moučkový cukr na posypání
Postup přípravy receptu Horké malinové suflé:
4 ohnivzdorné misky vytřete máslem a vysypte krystalovým cukrem. Čerstvé maliny rozmačkejte a prolisujte sítkem. Můžete vmíchat pálenku - nemusí být. Bílky ušlehejte, přidejte k nim zbytek krupicového cukru a vanilkové cukry ušlehejte na pevný sníh. Hmotu přendejte do misek a ty vložte do trouby vyhřáté na 190 stupňů. Pečte asi 10 - 15 minut až krém vyskočí a mírně ztuhne. Ušlehejte pevnou šlehačku. Upečené suflé pocukrujte, ozdobte šlehačkou a ihned podávejte.
Fotky receptu Horké malinové suflé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!