Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horké třešně se zmrzlinou

fotka Horké třešně se zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Horké třešně se zmrzlinou:

2 lžíce vlašských ořechů  | 1 lžíce přepuštěného másla  | 100 g černých třešní  | 8 kopečků vanilkové zmrzliny  | 2 lžíce mandlových lupínků  | 300 g džemu z černých třešní

Postup přípravy receptu Horké třešně se zmrzlinou:

V pánvi rozehřejeme máslo a přidáme džem. Pak přidáme čerstvé vypeckované třešně. Směs jen krátce podusíme, aby ovoce změklo.
Můžeme použít také jen čerstvé třešně, kompotované či mražené. Kompotované třešně scedíme a necháme okapat. Čerstvé a mražené ovoce ochutíme třtinovým cukrem. Všechny třešně jsou samozřejmě bez pecek.
Rozpálíme si druhou pánev a opražíme na ní drcené ořechy a mandlové lupínky.
Na talířky rozdělíme horké třešně. Na každý talířek dáme 2 kopečky zmrzliny a vše ozdobíme praženými oříšky. Můžeme ještě posypat třtinovým cukrem nebo pokapat javorovým sirupem. Není to ale nutné.
Horké třešně se zmrzlinou ihned podáváme.


Fotky receptu Horké třešně se zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horké třešně se zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !