Použité suroviny receptu Houbové rizoto s quinou a parmezánem:
dle potřeby: olivový olej
| dle chuti: česnek a sůl
| dle chuti: petrželka a parmezán
| 250 g quinoy
| 1 cibule
| 300 g lesních hub
Postup přípravy receptu Houbové rizoto s quinou a parmezánem:
Nejprve si připravte quinou. Propláchněte a uvařte podle návodu v osolené vodě. V hrnci rozpalte olej a orestujete na něm cibulku nakrájenou na kostičky. Přidejte očištěné houby pokrájené na větší kousky a restujte dokud houby nebudou měkké. Potom ochuťte solí a česnekem. Smíchejte quinou a houbovou směs a vmíchejte posekanou petrželku. Na talíři posypte sýrem.
Fotky receptu Houbové rizoto s quinou a parmezánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!