Použité suroviny receptu Hovězí a uzené maso s houbami:
400 g hovězího zadního masa
| 100 g uzeného masa
| 100 g čerstvých hub
| 40 g tuku
| dle chuti: kečup
| 1 citron
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: zelená petrželka
| dle potřeby: tuk na vymazání
Postup přípravy receptu Hovězí a uzené maso s houbami:
Hovězí i uzené maso nakrájíme na tenké nudličky. Urovnáme na vymazaný alobal, osolíme, opepříme, přidáme na plátky pokrájené houby a vše pokapeme citronovou šťávou.
Povrch poklademe kousky tuku. Alobal uzavřeme a vložíme do horké trouby. Hotové maso rozdělíme na porce, pokapeme kečupem a posypeme nasekanou petrželkou.
Fotky receptu Hovězí a uzené maso s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!