Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.09. 2025
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí Bordelaise

fotka Hovězí Bordelaise
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí Bordelaise:

4 lžice olivového oleje  | 500 g libového masa z žebra  |  sůl  |  pepř  | 4 hnědé šalotky  | 1 česnek  | 25 g másla  | 250 ml červeného lžice olivového oleje, 500g libového masa z žebra, vykoštěné sůl a pepř, 4 hnědé šalotk, 1 česnek, 25g másla, 250ml červeného, robustního vína

Postup přípravy receptu Hovězí Bordelaise:

Rozehřát olej a smažit maso, až drobné kapky krve se tvoří na povrchu (zjistit si čas, jak dlouho se první strana smažila). Posolit, opepřit a obrátit maso a také na druhé straně ho osolit a opepřit. Osmažit druhou stranu stejně dlouho jako první, vyjmout a udržovat v teple.

Oloupat a na jemno nakrájet šalotku a česnek a trochu je osmažit na másle. Nalít na vše víno a zredukovat na polovinu.

Nakrájet maso proti vláknu a poskládat na nahřátou mísu. Omáčku podávat v omáčníku.

Příloha:
Osmažené brambůrky a ¨Celerová kaše¨ z Labužníka.



Fotky receptu Hovězí Bordelaise:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí Bordelaise
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !