Vložil: | Ventr |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí guláš v hlávce kapusty:
500 g hovězího masa z kýty
| 3 ks cibule
| 50 g sádla
| 2 polév. lžíce mleté papriky
| 3/4 litru vývaru
| 1 čaj.lžička podrceného tymiánu
| 1/2 čaj.lž. mletého kmínu,sůl,pepř
| 250 g kapusty
| 2-3 ks brambory
| 2 ks červené papriky
Postup přípravy receptu Hovězí guláš v hlávce kapusty:
Maso nakrájíme na malé kostky, společně s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na sádle. Vmícháme mletou papriku, 1/3 vývaru, brambory, nakrájené papriky, tymián, kmín, sůl, pepř a necháme 45 minut vařit. Hlávku kapusty vaříme 30 minut, vydlabeme dutinu a naplníme gulášem.
Fotky receptu Hovězí guláš v hlávce kapusty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!