Použité suroviny receptu Hovězí krk na zelenině s pivem:
1 kg hovězího krku
| 1 koření Country /market/
| 1/2 l svět. piva
| 2 cibule
| 4 rajčata
| 1 vejce natvrdo
| 2 steril. okurky
| sůl a pepř
| jíška
Postup přípravy receptu Hovězí krk na zelenině s pivem:
Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření Country. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny. Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky. Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce. Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Hovězí krk na zelenině s pivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!