Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso dušené v zelí

fotka Hovězí maso dušené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hovězí maso dušené v zelí:

1 cibule  | 100 g anglické slaniny  | 600 g předního hovězího (plec)  | špetka soli  | lžička drceného pepře  | 1/2 lžičky kmínu  | 250 g kysaného zelí  | lžička cukru  | 1 středně velké jablko

Postup přípravy receptu Hovězí maso dušené v zelí:

Nakrájenou cibuli zpěníme na slanině a přidáme maso nakrájené na 4 nebo 8 větších kousků nebo plátků. Osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájené kysané zelí, cukr a zvolna dusíme. Krátce před dodušením přidáme ještě najemno nastrouhané jablko. Vhodné s bramborami nebo chlebem.


Fotky receptu Hovězí maso dušené v zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso dušené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles