Použité suroviny receptu Hovězí maso dušené v zelí:
1 cibule
| 100 g anglické slaniny
| 600 g předního hovězího (plec)
| špetka soli
| lžička drceného pepře
| 1/2 lžičky kmínu
| 250 g kysaného zelí
| lžička cukru
| 1 středně velké jablko
Postup přípravy receptu Hovězí maso dušené v zelí:
Nakrájenou cibuli zpěníme na slanině a přidáme maso nakrájené na 4 nebo 8 větších kousků nebo plátků. Osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájené kysané zelí, cukr a zvolna dusíme. Krátce před dodušením přidáme ještě najemno nastrouhané jablko. Vhodné s bramborami nebo chlebem.
Fotky receptu Hovězí maso dušené v zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!