Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí maso dušené v zelí

fotka Hovězí maso dušené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Hovězí maso dušené v zelí:

1 cibule  | 100 g anglické slaniny  | 600 g předního hovězího (plec)  | špetka soli  | lžička drceného pepře  | 1/2 lžičky kmínu  | 250 g kysaného zelí  | lžička cukru  | 1 středně velké jablko

Postup přípravy receptu Hovězí maso dušené v zelí:

Nakrájenou cibuli zpěníme na slanině a přidáme maso nakrájené na 4 nebo 8 větších kousků nebo plátků. Osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájené kysané zelí, cukr a zvolna dusíme. Krátce před dodušením přidáme ještě najemno nastrouhané jablko. Vhodné s bramborami nebo chlebem.


Fotky receptu Hovězí maso dušené v zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso dušené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !