600 g hovězího masa
| špetka soli
| 5 zrnek černého pepře
| 1 bobkový list
| 250 g míchané zeleninz(mrkev,kedluben,pórek,hrášek)
| špetka vegety
| 1 dl bílého jogurtu
| 1 lžička kečupu
| hrst petrželové natě
Postup přípravy receptu Hovězí maso na zelenině:
Maso dáme do hrnce se studenou vodou a uvedeme do varu. Osolíme, opepříme, dáme kuličky pepře a vaříme mírným varem doměkka. Pak maso vyjmeme a nakrájíme na nudličky. Na troše oleje osmažíme zeleninu, podlijeme vývarem, ochutíme vegetou a dusíme téměř doměkka. Přidáme nudličky masa, promícháme a dusíme doměkka. Před podáváním pokapeme jogurtem promíchaným s kečupem a posypeme petrželovou natí
Fotky receptu Hovězí maso na zelenině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!