Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí maso po čínsku

fotka Hovězí maso po čínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Hovězí maso po čínsku:

600 g hovězí svíčková nebo roštěnec  | 1 ks cibule  | 2 lžíce olej  | 4 ks zelená paprika  | 1 ks vejce  | 2 ks česnek - stroužky  | 1 lžíce sójová omáčka  | 2 lžíce solamyl  | 2 lžíce voda  |  sůl podle chuti  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Hovězí maso po čínsku:

Omyté hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky a smícháme s vejcem, solí a solamylem rozpuštěným ve dvou lžících vody. Směs důkladně promícháme a na rozpáleném oleji prudce opékáme.



Mícháme, až se nudličky masa přestanou slepovat. Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky, na kolečka nakrájenou cibuli, utřený česnek a sójovou omáčku. Mírně podlijeme vodou a za občasného míchání dusíme pod poklicí doměkka.



Hovězí maso po čínsku podáváme s rýží nebo s hranolky.


Fotky receptu Hovězí maso po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !