Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí maso po řecku

fotka Hovězí maso po řecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí maso po řecku:

750 g hovězí zadní  | 2 lžíce olej  | 2 lžíce plnotučná hořčice  | 1 lžička mletá sladká paprika  | 1 lžička meltý pepř  | 2 lžičky polévkové koření maggi  | 1/2 lžičky kari koření  | 1 lžíce sójová omáčka  | 2 ks sušené feferonky  | 50 g burské oříšky  | 100 g sladkokyselá sterilovaná čalamáda  | 1 ks cibule  |  sůl podle chuti

Postup přípravy receptu Hovězí maso po řecku:

Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji prudce orestujeme ze všech stran, přidáme hořčici, koření, sójovou omáčku, rozsekané feferonky, oříšky a čalamádu.



Vše promícháme a krátce podusíme. Potom podlijeme nálevem z čalamády a pod poklicí dusíme doměkka. K téměř měkkému masu přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka a dodusíme. Podle chuti ještě osolíme a opepříme.



Hovězí maso po řecku podáváme s tmavým chlebem nebo s hranolky.


Fotky receptu Hovězí maso po řecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso po řecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !