Použité suroviny receptu Hovězí maso po stroganovsku:
600 g hovězí svíčkové
| 40 g másla
| 3 střední cibule
| 1 1/2 dl smetany na šlehání
| 5 lžic rajčatového protlaku
| 25 g hladké mouky
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Hovězí maso po stroganovsku:
Odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na plátky silné asi 2 cm, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a prudce opečeme na rozehřátém másle. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Zalijeme vodou s 1 kostkou masoxu a dobře provaříme. Za stálého míchání přidáme rajčatový protlak a smetanu a ihned odstavíme.
Fotky receptu Hovězí maso po stroganovsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!