Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí maso po stroganovsku

fotka Hovězí maso po stroganovsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hovězí maso po stroganovsku:

600 g hovězí svíčkové  | 40 g másla  | 3 střední cibule  | 1 1/2 dl smetany na šlehání  | 5 lžic rajčatového protlaku  | 25 g hladké mouky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Hovězí maso po stroganovsku:

Odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na plátky silné asi 2 cm, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a prudce opečeme na rozehřátém másle. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Zalijeme vodou s 1 kostkou masoxu a dobře provaříme. Za stálého míchání přidáme rajčatový protlak a smetanu a ihned odstavíme.


Fotky receptu Hovězí maso po stroganovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso po stroganovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !