500 g hovězího masa
| 2-3 rajčata
| 400 g červené fazole
| dle potřeby červené víno
| 1 červená paprika
| 1-2 cibule
| 2-3 stroužky česneku
| dle chuti chilli
| dle chuti dobromysl
| dle chuti petrželka
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Hovězí maso s fazolemi:
Fazole zalijeme studenou vodou a po 6 hodinách scedíme, zalijeme červeným vínem a vaříme 10 minut. Hovězí maso nakrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme drobně nakrájenou cibulku a česnek. Rajčata spaříme vařící vodou, sloupneme, nakrájíme a společně s fazolemi a kořením přidáme k masu. Zalijeme vodou tak, aby fazole s masem byly potopeny a vše dusíme. Ke konci dušení přidáme papriku nakrájenou na nudličky a sůl. V hotovém pokrmu má být minimálně tekutiny. Před podáváním ozdobíme kroužky syrové cibule a zelenou petrželkou.
Fotky receptu Hovězí maso s fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!