1/2 kg předního hovězího
| 30 dkg žampiónů
| 250 ml šlehačky
| hrst hladké mouky
| 1 ks cibule
| 2 lžíce oleje
| sůl a ocet na dochucení
Postup přípravy receptu Hovězí maso se žampióny:
Oloupanou cibuli nasekáme na kostičky a zpěníme na oleji. Na cibuli vložíme hovězí maso nakrájené na kostičky, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Pak přidáme žampióny nakrájené na plátky a dusíme, až je maso měkké. Stále podléváme. Ve šlehačce rozkvedláme mouku a omáčku zahustíme. Dochutíme dle chuti solí a octem. Hovězí maso se žampióny podáváme s houskovým knedlíkem.
Fotky receptu Hovězí maso se žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!