Postup přípravy receptu Hovězí na mandlích a zázvoru:
Šalotky očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Asi 5 cm kousek oddenku zázvoru oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Hovězí nakrájíme na medailonky a po krajích lehce nařízneme. Osolíme a opepříme je.
V pánvi rozpálíme máslo s olejem. Vsypeme do něj maso, šalotky s česnekem i zázvor a na prudkém ohni vše restujeme, maso otáčíme. Restujeme asi 5 - 7 minut. Ne déle, protože maso pak ztvrdne a musí se dusit. Během restování maso okořeníme kari kořením a vmícháme mandle.
Hovězí na mandlích a zázvoru ihned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže nebo pečené brambory.
Fotky receptu Hovězí na mandlích a zázvoru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!