Hovězí svíčkovou (nebo roštěnku) opláchneme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Ty pak v misce smícháme s worcestrem, solí, pepřem a necháme odležet, nejlépe přes noc, aby bylo maso křehké. Kedlubnu oloupeme a pokrájíme na tenčí nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání jej opékáme po dobu přibližně 4 minut. Potom přidáme protlak, který společně s masem orestujeme, dále kedlubnu, zázvor nakrájený na tenké plátky a zmraženou zeleninovou směs Findus Wok Thai. Za stálého míchání zprudka opékáme zhruba 3 minuty. Poté přidáme čínské zelí nakrájené na kostky, sójovou omáčku, med a prolisovaný česnek. Podle chuti osolíme a vmícháme jeden sáček vařené rýže. Místo rýže je možné použít čínské nudle nebo těstovinovou rýži.
Dobrá rada: Abychom zvýraznili výslednou chuť pokrmu, můžeme pokrm nakonec ještě posypat opraženými semínky sezamu.
Zdroj:
Findus