Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí na tymiánu

fotka Hovězí na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 145 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí na tymiánu:

750 g hovězího masa  | 100 g anglické slaniny  | hrudka másla  | 5 dl smetany  | 1 lžička maizeny  | Marináda:  | 6 dl převařené vody  | 2 lžíce vinného octa (nebo 1 lžíce octa s estragonem a 1 lžíce octa)  | 3 stroužky česneku  | 250 g cibule  |  tymián  |  bobkový list  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Hovězí na tymiánu:

Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin. Drobné kostičky slaniny rozpustíme a do horké vložíme hrudku másla. Na tomto tuku zprudka opečeme po všech stranách osušené maso a přidáme cibuli z marinády. Mezitím dáme vařit marinádu, až se jí asi polovina odpaří, pak ji nalijeme na maso s cibulí a dusíme asi 2 hodiny doměkka. Přilijeme smetanu s rozmíchanou maizenou, povaříme asi 10 minut a dochutíme.


Fotky receptu Hovězí na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !