Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.12. 2024
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí nadivoko

fotka Hovězí nadivoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí nadivoko:

4 ks plátky z hovězí kýty  | 3 ks stroužky česneku  |  sůl  | 2 lžíce oleje  | 1 lžička hořčice  |  mletý pepř  | 1 lžička drcených jalovčinek  | 250 g zakysané smetany

Postup přípravy receptu Hovězí nadivoko:

Naklepané maso potřeme česnekem rozetřeným se solí, zakapeme 1 lžící oleje a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak maso potřeme hořčicí, posypeme kořením a opečeme z obou stran na zbylém oleji. Podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme smetanou a prohřejeme. Hovězí nadivoko podáváme s houskovými knedlíky.


Fotky receptu Hovězí nadivoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !